de samenwerkende elektrobedrijven

Een gegarandeerd lagere energierekening met GreenScores

Een gegarandeerd lagere energierekening met GreenScores

Dé manier om structureel energie te besparen

Monitoren. Adviseren. Realiseren. Dat zijn de drie stappen die je als gebouweigenaar, belegger of gebouwbeheerder steeds moet nemen om structureel energie te besparen. Maar welke marktpartij heeft verstand van alle drie de stappen – en kan deze totaaloplossing integraal aanbieden? GreenScores energiemanagement kan het. Omdat GreenScores denkt, doet en ook nog de bewijslast levert. Met als resultaat voor de klant: een gegarandeerd lagere energierekening.

GreenScores?
ElektroNed en Search zijn de initiatiefnemers van GreenScores energiemanagement.
ElektroNed is hét toonaangevende samenwerkingsverband in Nederland en bestaat uit meer dan 40 excellerende (E- en deels ook E- en W-) installateurs, verspreid over heel Nederland. Search, onderdeel van SGS, is al meer dan 20 jaar een gerenommeerd ingenieursbureau met visie op duurzaamheid. GreenScores biedt the best of both worlds: advies en installatie in één. Want energie besparen vraagt om slim samenwerken. Pas dan werkt het. En dan is besparen op energie ook gewoon fun!

‘Eindelijk een totaaloplossing die werkt’

Gegarandeerd besparen
Meten is weten. We monitoren eerst het verbruik om te zien waar kansen liggen. Zo kunnen we heel gericht adviseren over energie-efficiënte oplossingen en deze vervolgens ook zelf installeren. De klant heeft zo de zekerheid dat de investering naar verwachting rendeert. Daar gaat het om.

De tijd voor energiemanagement is NU
Momenteel wordt minder dan 5% van de gebouwen gemonitord op energie. Met de komst van de nieuwste technologieën, is het meten van de energieprestaties van een
gebouw echter zeer goed uitvoerbaar. Ook sanctioneert de Nederlandse overheid vanaf 2015 gebouweigenaren die geen energielabel kunnen overleggen. En zijn medewerkers van de Regionale Uitvoeringsdiensten vanaf 2015 vrijgemaakt om gebouweigenaren te controleren of ze wel alle duurzame initiatieven nemen die binnen vijf jaar terug te verdienen zijn. Dus waar wacht u nog op? Ga nu aan de slag!

Meer informatie: www.greenscores.nl

Zie ook het persbericht van SGS/Search 

Wat is GreenScores?

  • Monitoren van de energieprestatie
  • Energie Prestatie Scan met EPA-label
  • Direct uitvoerbaar advies energiebesparing
  • Installatie van de oplossing
  • Mét besparingsgarantie

Een gegarandeerd lagere energierekening met GreenScores