de samenwerkende elektrobedrijven

ElektroNed-Nyenrode Management Programma 2012-2013

Sinds juni 2011 waren reeds 20 ondernemers in het bezit van dat certificaat, waardoor inmiddels het grootste gedeelte van de ElektroNed ondernemers aan dit succesvolle programma heeft deelgenomen. Een programma, bestaande uit zes modules verdeeld over een schooljaar, waarbij we met deskundigen kennis delen op het gebied van strategie, marketing, innovatie, klantbinding, ondernemerschap, verandermanagement en persoonlijk leiderschap.

De deelnemers verdiepen hun persoonlijke en zakelijke contact met elkaar, zodat de samenwerking van de leden wordt versterkt.

Het programma combineert kennis met praktijk en de Nyenrode deskundigheid met de kennis en vaardigheden van de deelnemers. De deelnemers werken in het programma op veel verschillende manieren met elkaar samen. Een verdere verdieping wordt bereikt in kleine intervisiegroepen onder begeleiding van een professionele coach.

De enthousiaste evaluaties door de deelnemers bewijzen dat de doelstellingen van het programma ruimschoots zijn behaald. Het hoge niveau van dit management programma werd gewaarborgd door Business Universiteit Nyenrode. De deelnemers kijken dan ook terug op een zeer geslaagd, intensief programma, dat een duidelijke toegevoegde waarde biedt voor de eigen bedrijfsvoering.

Er leeft een duidelijke behoefte binnen ElektroNed om op de ingeslagen weg door te gaan en de aangesloten partners te faciliteren in hun streven een lerende organisatie worden en te blijven. Daartoe is ElektroNed momenteel bezig met de opzet van een ElektroNed Academy.

ElektroNed-Nyenrode Management Programma 2012-2013