de samenwerkende elektrobedrijven

ElektroNed versterkt zich met Keijsers Martens Elektro- en Installatietechniek

Samenwerkingsverband ElektroNed wordt versterkt doordat één van onze leden fuseert met een gerenommeerd collega-bedrijf, waardoor een totaalinstallateur ontstaat met ruim 50 medewerkers.

Elektro Martens uit Venray is één van de oudste leden van ElektroNed. Martens ging dit voorjaar samen met installatiebedrijf Keijsers-Manders uit Ysselsteyn (Limburg). De nieuwe combinatie Keijsers Martens is een innovatief en energiek bedrijf dat een compleet scala aan elektro- en installatietechniek biedt; een echte totaalinstallateur.

Keijsers Martens biedt, als geen ander bedrijf in Noord-Limburg en oostelijk Brabant, elektro- en installatietechniek aan. Met beide specialisaties in huis, leveren zij kwalitatief hoogstaande, veilige, energiezuinige en complete installaties. Ze staan garant voor een comfortabele en energiezuinige werk- en leefomgeving die voldoet aan eigentijdse eisen en mogelijkheden. Keijsers Martens is werkzaam in de industrie, utiliteitsbouw, agri & food én voor particuliere klanten.

Ton de Win, directeur ElektroNed: “Wij zijn blij met de samenvoeging van deze twee mooie bedrijven. Ons eigen motto is immers ‘Excelleren door krachten te bundelen’. Keijsers Martens brengt dit motto in de praktijk”.

ElektroNed versterkt zich met Keijsers Martens Elektro- en Installatietechniek