de samenwerkende elektrobedrijven

Onderzoek Hogeschool Utrecht i.o.v. ElektroNed

Bij ElektroNed willen we elkaar helpen om ‘excellerende ondernemingen’ te worden. In 2014 hebben in dit kader twee studenten van de Hogeschool Utrecht een hooggewaardeerd onderzoek afgerond naar 'Goed bestuur in het MKB' (zie nieuwsbericht Goed MKB bestuur II).

In 2015 hebben opnieuw twee studenten in opdracht van ElektroNed onderzoek gedaan naar dit onderwerp, en nu met name naar de pratische toepassing. Student Joost Plouvier heeft, samen met enkele docenten van de HU, een artikel in het Controllermagazine mogen plaatsen over tips en valkuilen bij het doorvoeren van 'goed bestuur'.

 

De ElektroNed Academy faciliteert excellerende bedrijven

Voor ElektroNed is dit een bevestiging van onze visie dat een bedrijf in een sterk veranderende maatschappijen voortdurend bezig moet zijn met het verbeteren van de bedrijfsvoering. Dat is een lange en vaak moeizame weg, dus het betekent ‘hard werken’. Daarom gebruiken wij het werkwoord ‘excelleren’ in verband met bedrijven die desondanks gefocust op weg gaan om zichzelf voortdurend te verbeteren in de richting van een expliciet organisatiedoel. Onze ElektroNed Academy is speciaal bedoeld om de aangesloten bedrijven daarbij te faciliteren. 

Onderzoek Hogeschool Utrecht i.o.v. ElektroNed