de samenwerkende elektrobedrijven

Presentatie van het 'Urban Mining Collective' tijdens de DDW

Zoals bekend heeft ElektroNed zich als één van de partners van het eerste uur verbonden aan het initiatief van een bijzondere ondernemer, Michel Baars. Hij is 2 jaar geleden gestart met New Horizon, een bedrijf dat als ambitie heeft om de circulaire economie daadwerkelijk in de praktijk te brengen. We kunnen melden dat het een zeer inspirerende rit is. Inmiddels heeft Michel zich omringd met een aantal serieuze bedrijven, waaronder natuurlijk ElektroNed. De overige partners zijn (in alfabetische volgorde): ABN-AMRO, Steenfabriek Douveren, JLL, Knauf, NIBE, Rensa, Rexel, Rutte, Stiho, TétrisTegelgroep Nederland en Wavin

We noemen ons sinds kort het ‘Urban Mining Collective’. We presenteren dit collectief officieel tijdens de Dutch Design Week (DDW) van 21 tot 29 oktober 2017.  De DDW is een fantastisch evenement in Eindhoven, waarbij 9 dagen lang op 110 locaties verdeeld over de stad het werk van 2.500 designers getoond wordt. De DDW verwacht rond de 300.000 bezoekers en we zorgen voor publiciteit van velerlei aard. Zo zendt BNR live uit vanaf locatie tijdens de ‘Friday Move’. Het PERSBERICHT van het Urban Mining Collective heeft inmiddels al gezorgd voor aanvragen voor interviews met Michel Baars door Radio 1 en Brandpunt.

Het Urban Mining Collective heeft zich tijdens de DDW exclusief verbonden aan het ‘People’s Paviljon’, een tijdelijk gebouw dat geheel wordt gerealiseerd met behulp van geleende materialen, die door de Urban Mining partners ter beschikking worden gesteld. Inmiddels zijn we aan het bouwen. Bijgaand een foto van de bouw van het paviljoen (foto genomen op 12-10). Onder de foto is een link naar enkele artist impressions. 

Wij zijn er trots op dat ElektroNed zich partner mag noemen van het Urban Mining Collective. Alle Urban Mining partners zetten hun beste beentje voor om deze gezamenlijke businesscase tot een succes te maken. Circulair heeft de toekomst. Wij laten dat zien. Wij doen wat we zeggen en zeggen graag wat we doen! Vandaar ook de pay-off in de uitnodiging aan onze zakenrelaties: “gedeelde trots”.

 

Presentatie van het 'Urban Mining Collective' tijdens de DDW

Bijlage

Artist Impressions People's Paviljon DDW
Uitnodiging presentatie Urban Mining Collective (inschrijving gesloten)