de samenwerkende elektrobedrijven

Schouten Techniekgroep sluit zich aan bij samenwerkingsverband ElektroNed - ElektroNed verbindt

Schouten Techniekgroep is een vooruitstrevende, middelgrote technisch dienstverlener uit Nootdorp en levert diensten op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek en klimaattechniek. Zij beschikken over een sterk team van enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, zodat hoogwaardige totaaloplossingen worden aangeboden. Zij werken voor zorg- en onderwijsinstellingen, de overheid, bedrijven en particulieren. Betrokkenheid en servicegerichtheid is wat Schouten sterk maakt.

Ton de Win, directeur ElektroNed: “Dit is een uitstekende uitbreiding van ons landelijke netwerk. Kwaliteit en vakmanschap staan bij Schouten hoog in het vaandel. Dat sluit volledig aan bij het profiel van de aangesloten ElektroNed installateurs.”

ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van meer dan 40 excellerende elektrotechnische bedrijven. De aangesloten installateurs leren en delen met elkaar en vormen zo een hotspot voor alle denkbare technische expertise en specialismen. ElektroNed bedrijven staan schouder aan schouder met klanten, leveranciers en met elkaar, met als doel: verbinden, vernieuwen en versterken.

Schouten Techniekgroep sluit zich aan bij samenwerkingsverband ElektroNed - ElektroNed verbindt