de samenwerkende elektrobedrijven

Pactum Installatietechniek nieuwe partner ElektroNed

P E R S B E R I C H T

Pactum Installatietechniek uit Deventer heeft zich per 1 januari 2013 aangesloten bij het samenwerkingsverband ElektroNed. Daarmee telt het toonaangevende netwerk van ElektroNed inmiddels 41 enthousiaste bedrijven.

Arjen Vels, directeur van Pactum Installatietechniek: “Pactum is een handzaam, betrokken en persoonlijk bedrijf. Ik vind het heerlijk om iedere dag midden in mijn bedrijf te staan. Samenwerken met ElektroNed geeft ons toegang tot een bron van informatie en fungeert als breed kenniscentrum. Van deze samenwerking profiteren ook onze klanten doordat wij hen kunnen adviseren over laatste stand van zaken op het gebied van technologische ontwikkelingen en duurzame energieoplossingen.”

Pactum Installatietechniek is een installatiebedrijf met bijna zestig enthousiaste medewerkers. Vanuit de vestiging in Deventer bedienen zij zowel de lokale als regionale markt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Als totaalinstallateur is Pactum thuis in alle installatiedisciplines, wat voor de opdrachtgevers enorme kostenbesparingen kan opleveren.

Ton de Win, directeur van ElektroNed besluit: “Met Pactum breiden wij ons netwerk uit met een gerenommeerd bedrijf en een gedreven en enthousiaste ondernemer. Wij zijn dan ook content met het besluit van Arjen Vels om het samenwerkingsverband van ElektroNed te versterken.”

Over Pactum Installatietechniek
Pactum richt zich op nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud en service en totaal projecten in zowel de woningbouw als in de utiliteitsbouw. De opdrachtgevers waar Pactum voor werkt zijn institutionele beleggers, aannemers, architecten, woningbouwverenigingen, onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, bedrijven, verenigingen van eigenaren en particulieren.

Over ElektroNed
ElektroNed is één van de meest toonaangevende samenwerkingsverbanden van elektrotechnische installateurs en biedt expertise op elk denkbaar elektrotechnisch gebied. Via één aanspreekpunt heeft ElektroNed de beschikking over een betrouwbaar netwerk van ruim 40 elektrotechnische bedrijven en meer dan achttienhonderd medewerkers. Dankzij de elkaar aanvullende specialisaties is ElektroNed voor kleine en grootschalige projecten een deskundig aanspreekpunt. ElektroNed is opgericht in 1994 en is gevestigd in Veenendaal.