de samenwerkende elektrobedrijven

Unieke samenwerking ElektroNed en Scholt Energy Control

 

Unieke samenwerking ElektroNed en Scholt Energy Control levert zakelijke klanten een lagere energieprijs op

 

Klanten van elektrotechnische bedrijven willen, zoals iedereen, graag een zo laag mogelijke energierekening. Om aan die wens van groot- en kleinzakelijke klanten tegemoet te komen, is ElektroNed een unieke samenwerking aangegaan met Scholt Energy Control.

Speciaal voor ElektroNed, is Scholt Energy Control een collectief gestart voor de inkoop van elektriciteit en gas. Relaties en klanten van ElektroNed profiteren zo van de laagst mogelijke energieprijs met een geminimaliseerd prijsrisico.

 

Scholt Energy Control heeft haar meerwaarde ruimschoots bewezen. Scholt heeft, over de laatste zeven jaar, een gemiddelde besparing voor klanten gerealiseerd van maar liefst 17,5%.

 

Vanaf oktober 2013 kunnen relaties van ElektroNed-bedrijven deelnemen aan het ElektroNed Energie Collectief en daarvoor een vrijblijvende offerte opvragen.

 

Wie is ElektroNed?

ElektroNed is een samenwerkingsverband van meer dan 40 excellerende, zelfstandige elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

 

Wie is Scholt Energy Control?

Scholt Energy Control, gevestigd in Valkenswaard, is een onafhankelijke leverancier van elektriciteit en gas voor de zakelijke markt in Nederland en België. www.scholt.nl

Unieke samenwerking ElektroNed en Scholt Energy Control