de samenwerkende elektrobedrijven
Partner worden?

Partner worden?

Samen beter scoren. Daar gaat het om. In onze missie hebben we dat zo verwoord:

ElektroNed creëert synergie voor en tussen partnerbedrijven, hun klanten en hun leveranciers

Deze missie kan maar op één manier volbracht worden. ElektroNed moet er voor zorgen dat een ElektroNed-partner significant meer waarde voor een klant heeft dan een elektrotechnisch bedrijf dat niet aangesloten is. Dat is de kern. Onderstaand figuur verduidelijkt dit:

Leren en delen
ElektroNed-bedrijven willen elkaar, via samenwerkingsverband ElektroNed, succesvoller en sterker maken. We faciliteren daarom collegiale kennisuitwisseling en bieden u de mogelijkheid uw bedrijfsvoering te ‘benchen’ met collegabedrijven die in dezelfde branche opereren. We leren zo van elkaar en delen met elkaar en dat is van onschatbare waarde.

Anticiperen op marktontwikkelingen
Co-creatie (nieuwe samenwerkingsverbanden), Total Cost of Ownership (TCO) en exploitatiegaranties zijn belangrijke ontwikkelingen die nu in de bouw gaande zijn. Slim anticiperen op deze ontwikkelingen vraagt om gemeenschappelijkheid. En dat is precies wat ElektroNed-partners, als collectief en autoriteit, de markt kunnen bieden.

Het ElektroNed partnerbedrijf staat altijd centraal
ElektroNed wil de eigen ambities van ieder aangesloten elektrotechnisch bedrijf helpen waarmaken. Hun belang is ons uitgangspunt. Om dit te kunnen doen, treedt ElektroNed sterk naar buiten en bewerkt, samen met de aangesloten ondernemers en met toonaangevende toeleveranciers, actief de markt.

Ambitieus
Jazeker.  We willen het meest toonaangevende landelijk dekkend samenwerkingsverband voor excellerende elektrotechnische ondernemingen zijn.

Het lidmaatschap staat open voor zelfstandige (elektro)technische installatiebedrijven vanaf 25 medewerkers en totaalinstallateurs met een elektrotechnische afdeling die aan deze minimumeisen voldoet. Het lidmaatschap van onze branchevereniging Uneto-Vni is vanzelfsprekend.   

Meer weten? Bel met directeur Ton de Win via 0318 - 580 936 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Rob Stoffer (Techtron Veenendaal):
“Natuurlijk zorg je voor goede mensen om je heen, maar het is prettig om ook collega-ondernemers te spreken in alle openheid. Daar leer je van. Dat maakt je scherper. Bovendien levert het partnership van ElektroNed ook gelijk resultaat op door de grote gezamenlijke inkoopkracht.”

Mark Jan Koldijk (DWT Sint-Philipsland en Goes):
“Al op jonge leeftijd wist ik dat ik verder wilde met ons familiebedrijf en het graag van mijn ouders wilde overnemen. ElektroNed helpt mij verder. Bijvoorbeeld met het professionaliseren van mijn bedrijf en met strategisch ondernemen.Ik kijk daarom ook altijd uit naar de bijeenkomsten van ElektroNed waar ik even, boven de waan van de dag, kan praten met andere ondernemers uit de branche die hetzelfde doel voor ogen hebben.”

Contact

Wilt u meer informatie over ElektroNed of over een aangesloten ElektroNed-bedrijf? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Vul het contactformulier in.