Sterk met: Luitjes Elektrotechniek B.V.

Luitjes Elektrotechniek, gevestigd in Schagen is een allround installatiebedrijf met een groot vast klantenbestand. Vanaf 1982 zijn we actief in Noord Holland, maar ook landelijk voeren wij projecten uit. Aangepast aan de nieuwe certificeringsnormen zijn wij per april 2007 wederom gecertificeerd voor BRL 6000 deelgebieden 01-02-03, VCA* 2004, Borg Technische Beveiligingsbedrijf en NCP erkend Installatiebedrijf volgens Regeling Brandmeldinstallaties 2002.

Buiten de standaard elektrotechnische werkzaamheden adviseren en installeren wij ook inbraak- en brandbeveiligingsinstallaties, regeltechnische installaties, datanetwerken, zonnepanelen, energieoplossingen en centrale stofzuiginstallaties.

Naast de 24-uurs services die we verlenen, plegen we ook onderhoud aan elektrotechnische installaties. Tevens zijn we bevoegd om elektrische installaties te keuren en inspecteren volgens de NEN 3140.

Met deze opzet kunnen we innoverend werken en goed samenwerken met en voor de klant en inspelen op de huidige eisen en wensen van deze tijd. Zo zijn en blijven we enthousiast voor het vak elektrotechniek van toen tot op de dag van vandaag.

Diensten